Hallitus

38. toimintaKAUDELLA 7.10.2018 -

 
 
Aleksi.png

Aleksi Saari, puheenjohtaja

“Toimin klarinetin- ja saksofoninsoiton opettajana Porvoonseudun musiikkiopistossa Mäntsälän toimipisteessä ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa. Opetustyön lisäksi olen tehnyt paljon töitä freelance-muusikkona mm. Lohjan kaupunginorkesterissa, Laivaston soittokunnassa ja Arriba! Big Bandissa. Klarinetinsoittoa olen opiskellut Tampereen Konservatoriolla ja Metropolia Ammattikorkeakoulussa Helsingissä.”


06. teppo ja kontraaltto s6.jpg

Teppo Salakka, varapuheenjohtaja

“Olen kotiutunut Vantaan musiikkiopistoon, jossa klarinetinsoiton opetuksen lisäksi johdan puhallinorkesteria, jazz-yhtyettä, lauluyhtyettä sekä periodiluontoisesti sinfoniaorkesteria. Klarinettiperheestä lähimpänä minua on matala osasto, basso- ja kontrabassoklarinetit sekä ennen kaikkea kontra-alttoklarinetti. Musiikkialan sekatyöläisenä olen toiminut opettajana (Sibelius-Akatemia, OKL, eri musiikkiopistoja ja kansalais- sekä työväenopistoja, muita toimijoita, peruskoulu ja lukio), muusikkona (teatteri, orkesterit, yhtyeet, sooloesiintymiset), kuoronjohtajana (mieskuoroja, muita kuoroja), lauluyhtyeiden sovittaja-pianisti-johtajana, säveltäjänä ja sovittajana sekä studiomuusikkona ja äänittäjä-tuottajana. Soittimiani ovat klarinetit, piano, harmonikka, kitara, sähköbasso mm. Harrastan moottoripyöräilyä sekä lukemista ja huonoa huumoria


Minä.png

Anni Björk, sihteeri

“Työskentelen klarinetinsoiton yhteispäätoimisena tuntiopettajana Keravan ja Pakilan musiikkiopistossa. Työhistoriaani sisältyy opetustöitä eri puolilla Suomea mm. Ylä-Savon, Keski-Karjalan, Pielisen Karjalan, Keskisen Uudenmaan ja Keski-Helsingin musiikkiopistoissa sekä freelancer-muusikon töitä erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa ja orkestereissa. Clarinet4-klarinettikvartetillamme olemme konsertoineet aktiivisesti jo useamman vuoden ajan. Olen opiskellut klarinetinsoittoa Kuopion konservatoriossa, Savonia-, Jyväskylän ja Metropolia-ammattikorkeakouluissa.”


Kaisa.png

Kaisa Koivula, jäsen

”Olen valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Soitan klarinetilla mahdollisimman monenlaista musiikkia aina kun pyydetään, ja monesti vaikkei pyydettäisikään. Opetan kolmessa eri opistossa. Muuten aikani kuluu helposti kahden pienen poikani kanssa. Yhdistystoimintaa klarinettiseuran hallituksessa olen harjoitellut nyt parin kauden ajan. Nähdään ja kuullaan!”


Pauli.png

Pauli Leppälä, jäsen

“Syksyllä 2017 alkoi työt Helsingin Poliisisoittokunnassa. Osa-aikatyöni ohella olen toiminut freelance-muusikkona mm. Lohjan Kaupunginorkesterissa, Sinfonia Lahdessa, Laivaston soittokunnassa, Pohjan sotilassoittokunnassa, Opera Big Bandissa ja Arriba! Big Bandissa. Kesän musiikkileireistä olen ollut opettamassa Limingassa ja Kaarinassa. Opinnoissa tuli tehtyä kandin paperit Metropoliassa ja maisterin paperit Amsterdamin konservatoriossa. Soitinarsenaaliin kuuluu kaikki erilaiset klarat ja fonit, joista lähimpänä sydäntä on bassoklarinetti.”


IMG_0968.JPG

Eija Särkimäki, jäsen

“Olen Eija Särkimäki, klarinettiseuran uusi hallituksen jäsen. Toimin klarinetinsoiton lehtorina Vantaan musiikkiopistossa, ja minut löytää myös musisoimassa klarinettikvartetti Claroksessa sekä klarinettikoulu Vivon tekijätriosta. Klarinettiseuran jäsenenä olen ollut todella pitkään ja aikoinaan vuosia sihteerinä ja rahastonhoitajan ja nyt on hauska taas olla mukana seuran aktiivisessa toiminnassa. Musiikin lisäksi harrastuksiini kuuluvat mm. lenkit ihanan Laku-koiran kanssa, kaikenlaiset ryhmäliikunnat pilateksesta lavikseen, kirjat, elokuvat.”


Ilkka_Teerijoki_mv.jpeg

Ilkka Teerijoki, jäsen

“Olin perustamassa seuraa ja alkuaikoina toimin hallituksessakin ja nyt sitten palasin taas aktiivisemmin mukaan seuramme toimintaan. Sen lisäksi, että olen lehtorina Metropolia Ammattikorkeakoulussa, olen toiminut freelance-muusikkona eri orkestereissa sekä kamarimuusikkona, tärkeimpinä kokoonpanoina tällä hetkellä klarinettikvartetti Claros sekä Trio Jusslin-Sivonen-Teerijoki (guit, fl, cl).”


IMG_20181112_145608.jpg

Anni Ollila-Nordström, varajäsen

“Työskentelen Hämeenlinnassa, Sibelius-opistossa klarinetinsoiton lehtorina. Toimeeni kuuluu myös puhallinorkesterin johtamista, joka on ihan huippukivaa hommaa! Puhallinorkesterimusiikin lisäksi intoilen klarinettiyhtyeistä ja alkeisopetuksesta. Valmistuin Helsingin ammattikorkeakoulusta vuonna 2006, jonka jälkeen olen toiminut opettajan tehtävissä mm. Vantaan musiikkiopistossa, Espoon musiikkiopistossa ja Keravan musiikkiopistossa. Soittamasta minut löytää Suomen puhallinsinfonikoista.”


image1.jpeg

Elias Numminen, varajäsen

”Opiskelen Sibelius-Akatemiassa musiikin maisterin tutkinnossa. Freelancerina keikkailen paljon hyvin monenlaisissa kokoonpanoissa ja projekteissa. Oopperaa on aina erityisen mielekästä päästä soittamaan. Tämän lisäksi minut on satunnaisesti mahdollista nähdä Soitin Laineella työskentelemässä. Nyt ensimmäistä vuotta klarinettiseuran toiminnassa mukana.”